FÖRETAGSRUPPEN 3D AB HADE BRA FISKE

October 22, 2009

Rapport från mitten på oktober: “Vi hade fantastiskt väder, 2 sm vind och klarblå himmel nästan hela dagen. Vi började fiska vid 08.00 då jag höll lite kastkurs med mina kollegor, det största problemet denna morgon var att det vart is i spöringarna… Annars skötte sig mina kollegor mycket bra och fattade ganska fort grunderna i ett ok flugkast.

I mitt första kast med en ganska stor streamer (som jag använde mest för att den skulle vara lätt att se) så högg det ganska ordentligt. Tyvärr var jag inte beredd alls då jag snackade och instruerade hela tiden under strippningen… En tappad…

När vi sedan gick ner till Pool 3 (min favorit) så högg det direkt, fin båge på ca: 2,5-3kg sjukt fin kondis och stark som fan! Detta innebar att alla utom en fiskade med ganska stora streamers hela dagen. Han som vägrade streamer fick 4 st riktigt fina bågar på red tag och montana.

Chefen tappade en fisk på dryga 4 kg vid landning, den tjuren va otroligt stark. Varje gång vi trodde den hade gett sig så fann den nya krafter och rusade ett 10 tal meter!

Själv slutade jag fiska runt 16:00 då jag hade landat 14 bågar med en snittvikt på 2-3 kg en topp på 4,1 kg och nytt pb=)

Jag och mina kollegor tackar för en fantastisk dag och vi kommer med all säkerhet att återkomma!”